Juleverkstedet foregår både i Høvdinghuset og Glassgården. Her er det aktiviteter for store og små - alle aldersgrupper er velkomne til å delta i en trivelig førjulsstund på museet. 

Det blir flere, små håndverksaktiviteter som alle kan være med på og hyggelig stemning i både Høvdinghuset og Glassgården. Ved grua kan du forsøke å bake flatbrød over åpen ild, i Glassgården får du mulighet til å kjempe som en viking. Og - vi lar deg kle deg opp som en viking for å ta årets julekortbilde :)  Museumsutstillingene er også åpne og filmen "Drømmen om Borg" går hvert 20. minutt. 

Gratis inngang ( - men kom innom i butikken først for å få adgangstegn (samme dag))

Salg av kaffe og vafler i Museumskafèen. I den flotte museumsbutikken er det stort salg med 30 % rabatt på nesten hele butikken! Tekstiler, leketøy, smykker, glassvarer og enda mer - her finner du mange fine gaver. 

Salg av årskort for 2018 - en ypperlig gaveide. Årskort gir inngang til museet i hele 2018, så ofte du vil. Klikk her for mer info/priser.

 

 

Visste du at....  Alle museene i Museum Nord selger årskort og har rimelige inngangbilletter. Museum Nord har 21 museer og mer enn 1000 historier å fortelle i Lofoten, Vesterålen og Ofoten.