Lofotr Vikingmuseum har én konferansesal til leie. Muligheter for gruppearbeid finner dere i ”Glassgården” (stor lobby) og museumskafeen. Bruk av ”Glassgården” inngår i møteromsleie.

Utstyr
Filmsal har projektor, stort lerret (filmlerret), håndholdt mikrofon (1 stk) og ”mygg” (1 stk). Datamaskin, fjernkontroll, evt. lyd- og lysutstyr må medbringes.

Priser
Møteromsleie:
Halv dag
(4 timer) kr 1500
Hel dag (8 timer) kr 2500
Ved flere enn 12 deltakere beregnes et tillegg til møteromsleie på kr 25 pr person.?Besøk i Høvdinghuset samt organisert omvisning i utstilling og film kan bestilles, og inngår også i måltidspriser for Høvdinghuset.

Fra museumskaféen
serveres varme og kalde drikker, smørbrød, salater, kaker med mer. Dette må forhåndsbestilles.

Kapasitet
Filmsalen har 124 seter, med mulighet til å sette inn løse stoler i tillegg. Maksimal kapasitet er ca 150 personer. Oppsett: auditorium. Mulighet for debattpanel.

Servering
Kaffe/te på buffet: halv dag kr 40 pr person hel dag kr 60 pr person
Kake eller frukt: kr 50 pr pers pr servering
Måltider: etter ønske.

Opplevelser & ”En smak av vikingtid”
Vi anbefaler besøk i utstillingene og det rekonstruerte Høvdinghuset.

Og hva med å la lunsjen være lammesodd rundt grua i Høvdinghuset, eller å la konferansedeltakerne samle seg i Gildehallen, til viking-gilde med rikelig mat, gode historier og møter med vikingene på Borg?Bli med på gilde, en historiefortelling gjennom mat, sang, dans og rollespill.

La deltakerne møtes til vennlig kappestrid; ro vikingskip, kast med øks og skyt med pil og bue! Konferanser på historisk grunn husker du lenge. Velkommen!