Hver dag, hele året, kan du ta del i et vikinggilde. Enten du reiser alene eller i gruppe har vi tilbud som passer for deg.

I vinterhalvåret arrangerer vi "Hunting the Light" - vikingens vinterblot for å få solen tilbake og hindre fimbulvinter. Vi serverer mat og drikke i den storslåtte Gildehallen, vikinghistorie fortelles gjennom sang, dans - og blot. Arrangementet tar ca 1 t 15 min.

I sommerhalvåret arrangerer vi Vikinggilde. Også på Vikinggilde får du servert velsmakende mat, gode historier, sang og dans. 

Både Hunting the Light og Vikinggilde kan kombineres med en guidet busstur fra Stamsund hurtigrutekai til Svolvær hurtigrutekai. Hunting the Light/blotet og Vikinggildet er en del av denne turen. 
Pris: kr 930 pr person/kr 758 uten transport/guidet busstur. Bestilles via e-post eller telefon. 

Grupper kan velge mellom flere ulike gilder, med varighet 2-4 timer. Vi serverer også lunsj i form av lammesodd og fiskesuppe. Grupper er mellom 12 - ca 200 personer hos oss. 

Vanlige inngangsbilletter kan kjøpes online eller på stedet ved ankomst. Grupper bør forhåndsbestille sitt besøk. Alle måltider må forhåndsbestilles. 

Fra 1. april til 30. september tilbys "Vikingenes gilde". Dette er en måltidsopplevelse på lik linje med "Hunting the Light", med en litt annen historie som rød tråd. Det er guidet busstur fra Stamsund til Borg, måltid på Borg og deretter guidet busstur videre til Svolvær.