Midt i Lofoten og lett tilgjengelig finner du Lofotr Vikingmuseum . Vi ligger like ved E10, 15 km nord for Leknes, 55 sør for Svolvær. Museet har stor parkeringsplass, egen parkering for busser og campingvogner samt parkering for handicappede. Busser kan la passasjerene stige ut like ved inngangen før bussen parkerer på buss-parkeringen. 

Hurtigruten kommer og går til Lofoten hver dag, nord- og sydgående. Ta direkte kontakt med Hurtigruten for seilingsplan, priser og bestilling. Nærmeste havn er Stamsund, ca 28 km sydover. Svolvær ligger ca 55 km nordover fra museet. Du kan ta med bil ombord i de fleste hurtigruteskipene. 

Flyplassene på Leknes og Svolvær trafikkeres av Wideroe. Billetter og rutetider finner du på hjemmesiden deres. Selvsagt kan du også bestille billetter til SAS på Wideroe sine sider, og motsatt. Nærmeste storflyplass, som trafikkeres av SAS og Norwegian, er Bodø og Evenes (Harstad/Narvik). 

Kjører du bil vil du kanskje trenge fergeruter for å komme til Lofoten. Du kan ta ferge fra Bodø til Moskenes, derfra er det ca 65 km til Borg og Lofotr Vikingmuseum. Kommer du nordfra, med fergen fra Melbu til Fiskebøl er det ca 90 km til Borg og Lofotr Vikingmuseum. Du kan også ringe 177 for ruteinformasjon (ikke fly, tog). 

Trenger du leiebil? Her finner du en oversikt over bilutleiefirma og andre transportmuligheter i Lofoten. 

For grupper som ønsker kontakt med firma som kan skreddersy ditt opphold, med overnatting, aktiviteter og opplevelser også utenfor Lofotr Vikingmuseum - ta kontakt med oss for anbefalinger. Vi har flere dyktige partnere!