Det er mange lofotinger som kommer på besøk til museet flere ganger i året, sammen med barn, barnebarn, feriegjester og venner. Vi setter stor pris på dette og ønsker å ta litt ekstra godt vare på våre lokale venner og ambassadører. Vi selger derfor årskort hele året. Med årskort i hånda kan man besøke museet et ubegrenset antall ganger. Årskortet gir også adgang til Lofotr Vikingfestival(8. - 12. august 2018)

OG - på "juleverksteddagen" hver første helg i advent selger vi årskort til en særdeles gunstig pris! Denne prisen gjelder kun på juleverksteddagen og ved salg direkte i museumsbutikken. 

Salg av årskort for 2017- en ypperlig gaveide. Årskort gir inngang til museet i hele 2018, så ofte du vil.

ÅRSKORT 2018 Ordinær pris Juleverksted-spesialpris *
Barn (f.o.m. 6 år t.o.m. 15 år) 225 100
Barn under 6 år 0 0
Voksen 300 150
Student, senior 225 150
Familie (2 voksne, 3 barn) 900 450

* Juleverksted-spesialprisen gjelder kun for innbyggere i Lofoten. Dette er vår takk til gode ambassadører i Lofoten. 

Årskort gjelder også som inngangsbillett for Lofotr Vikingfestival. Enkelte kurs kan koste noe i tillegg. Bruk av årskort kan bli unntatt fra enkelte, spesielle arrangementer som Sagaspelet.

NYHET: Årskort ved Lofotr gir GRATIS inngang på Skaftnes gård og 10% rabatt inngang på Norsk Fiskeværsmuseum og Norsk Telemuseum avd. Sørvågen. 

Hva med å gi bort årskort i julegave, bursdagsgave, vennegave, gave til ansatte?  Tilbudet gjelder kun for lokale innbyggere. Årskortet er personlig og navn påføres i det kortet kjøpes. 

Velkommen til juleverksted - velkommen til ekstra gode tilbud i museumsbutikken - og velkommen til å handle årskort til en særdeles gunstig pris!