Kjell Braaten har en stor lidenskap for tidlig musikkhistorie. I over 20 år har han praktisert som musiker og er også utdannet innen lyddesign.  Hans interesse for den tidlige musikken i nordeuropa har ført til en rekke foredrag for barn og han har de siste årene besøkt mange skoler og barnehager med stor suksess. Siden instrumenter fra denne perioden er vanskelig å få tak i lager han dem like gjerne selv! 

På festivalen stiller han også ut egenproduserte instrumenter for salg. Kjell er en engasjert foredragsholder, som alltid får barnas fulle oppmerksomhet-  vi anbefaler dere på det varmeste å få med dere dette! 

Siterer til slutt en tilbakemelding fra en skole som for ikke lenge siden fikk besøk av denne dyktige formidleren: 

"På tirsdag var vi så heldige å få besøk av Kjell Braaten som tok oss med tilbake til vikingtiden. Han hadde kledd seg i en flott vikingdrakt og viste frem og spilte på mange instrumenter fra vikingtiden. Noen av dem hadde han til og med laget selv. Det ble en utrolig spennende stund for ungene! Tusen takk til Kjell som tok seg tid til å komme med en så flott forestilling! " - 1. og 2. klasse, Ullerøy skole.

Se mer på
www.vikingmusikk.no  
facebook