14 mai 2024

  • Uncategorized

Sommer sesongen nærmer seg

Skipet er på vannet og husene er tjæret! Sommersesongen er straks i gang og vi gleder oss til å se nye og kjente fjes!

Vikingskipet klargjøres med tradisjonell linoljemaling

Som en del av forberedelsene til sommersesongen blir vikingskipet møysommelig malt med tradisjonell linoljemaling. Nå er skipet på vannet, det skal ta til seg sollys og sjøluft for at malingen skal tørke ordentlig.

Vikingene og deres fantastiske vikingskip vil seiler snart igjen! Vi gleder oss til en sommer med forhåpentligvis godt vær og med mange seilturer. Vikingskipet Vargfotr er klar til å erobre pollens bølger.

Foto: Elisabeth Rosa Brusin

Langhuset og båthuset

Men det stopper ikke der! Langhuset og båthuset får også en makeover. Med en generøs dose tjære, er vi sikre at de er rustet for alt av vær og vind vi måtte støte på denne sommeren. Så nå lukter det ekstra røkt på området rundt langhuset!

Nå som vikingskipet er på vannet og bygningene er ferdig tjæret, er vi klare for en fantastisk sommer på Lofotr!


Siste nytt

20 februar 2024

Vinterferien 2024

Skjoldehamndrakten

6 februar 2024

Trådenes hemmelighet: Skjoldehamndrakten

  • Spesielle hendelser

10 januar 2024

2023 BLE ET REKORDÅR!