Hva skjer i juni 2021

Hva skjer i juni 2021

I juni starter sommersesongen på Vikingmuseet Det er stor aktivitet og mye som foregår med midnattssol hele måneden. Vikingleker, smia og utekafe åpner i Vikingskipshavna; mange flere håndverkere er på plass, og vikingenes varme lunsj serveres i Høvdinghuset; og ikke minst åpner museumskafeen i ankomstanlegget for fullt. 

Hva skjer hos vikingene i juni?

Åpningstider finner du her. 

Besøk utenfor åpningstid kan forhåndsbestilles (grupper).
Arkeologisk utstilling, film og Høvdinghuset er åpne.
Ta med deg smarttelefonen din og lytt deg gjennom de fine funnene som er utstilt. (NB! Vi kan dessverre ikke låne ut utstyr av smittevernhensyn - ta gjerne med eget headset)
Bædi og Børdi, barnas reiseguider i Norge er klare til innsats på Vikingmuseet!
Vikinggilde hver kveld for individuelle (forhåndsbestilles) kl. 1830 – 2100.
Museumsbutikken har åpent i museets åpningstid.
Museumskafeen er åpen i museets åpningstid.

Det er stor aktivitet og mye som foregår i sommermånedene. Håndverkerne demonstrerer sine ferdigheter - og du er selvsagt velkommen til å slå av en prat! Du kan forsøke deg på øksekast, se smeden i aksjon og dyra på gården er ute på de store uteområdene. Både voksne og barn finner mye moro ved museet.

15. juni - 9. august (dato kan endres):
Ekstra aktiviteter: Vikingleker som skyt med pil og bue og kast øks. Aktivitetene foregår ved Vikingskipshavna, hvor det er et fint miljø med flere rekonstruerte bygninger.
Rebusløp: Lokes lure runesti

15. juni - 9. august (dato kan endres):
Nyt vikingenes varme lunsj i Høvdinghuset.
Skjeltersjåen kafe ved Vikingskipshavna er åpen.

Juni:
Vikingskipet Vargfotr ligger til kai i Vikingskipshavna. Fra 15.-30. juni (dato kan endres) er en båtguide tilstede i naustområdet.

Hva skjer i juli 2021
Hva skjer i mai 2021