Julekalender 25. desember

Design: God Strek. Foto: Kjell Ove Storvik, Lofotr Vikingmuseum

Vår 25. og siste kalenderluke! Om noen få dager er det 2020 og da er det 25. år siden Lofotr Vikingmuseum åpnet. Ekstra lang svarfrist på dagens luke! I dag kan du vinne gavekort på vikingmuseets vikinggilde for to personer (verdi kr 2390,-).

Hvordan delta: Dagens spørsmål finner du i videoen under. Avgi ditt svar i form av "A", B" eller "C" i dagens julekalenderinnlegg på Facebook-siden vår. Svar kan avgis inntil midnatt fredag 27. desember. Vinneren trekkes lørdag 28. desember.


Snart jubileum

I 2020 er det 25 år siden museet åpnet. Dette vil vi feire med en rekke arrangementer i løpet av jubileumsåret 2020. Vi lover at det blir noe for barna, for voksne og for ungdommene. På denne siden presenterer vi etterhvert hva som skal skje gjennom året – følg oss, og så håper vi at akkurat DU vil feire sammen med oss!

Dagens premie

Vikinggilde for to personer
Lukten av tjære og bål. Flakkende lys fra oljelamper. Vikinger i autentiske antrekk. Husfruas beste mat. Bli med på en reise mer enn 1000 år bakover i tid – bli med på et vikinggilde!

Gavekortet gjelder for to personer og er gyldig i hele 2020. Gavekortet er personlig, men du kan selv bestemme hvem du vil ha med deg. Tilbudet gjelder for våre daglige vikinggilder, hvor gjester fra mange land deltar. Du får også besøkt museets utstillinger før gildet tar til. Les mer om vikinggildet. Du må bestille i forkant (senest kl. 1200 samme dag), tilbudet forutsetter at vi har ledige plasser. 

Trekning og vinner

Alle korrekte svarbidrag blir registrert og en tilfeldig vinner trekkes dagen etter konkurransen. Hver person kan kun avgi svar en gang per dag – og har én sjanse til å vinne per dag.

Vinneren blir annonsert i kommentarfelt på Facebook.

Premiene sendes fortløpende. Premiene etter 20. desember sendes over nyttår.


Regler og betingelser

Lofotr Vikingmuseums julekalender arrangeres fra og med 1. desember til og med 25. desember. Ja, det stemmer - 25 luker!

Dagens luke publiseres kl. 08.00 hver morgen på www.lofotr.no og Lofotr Vikingmuseum sin Facebookside.

Ved deltakelse anses disse konkurranseregler for å være lest og akseptert.

Hvem kan delta?
Privatpersoner over 13 år med fast adresse i Norge. Deltakelsen er gratis. Personer som jobber ved Lofotr Vikingmuseum har ikke lov til å delta.

Premier
Lofotr kårer én vinner hver dag fra og med 1. desember 2019 til og med 25. desember 2019.

Premiene er varer som du kan finne i vår museumsbutikk eller opplevelser ved museet: sitteunderlag, reinskinn, smykker, årskort, inngangsbilletter, og mye mer.

Ved gevinst
Ved gevinst vil vinneren motta en melding på Facebook fra Lofotr Vikingmuseum. For at det skal være mulig for Lofotr å sende premien til vinneren må man oppgi fullstendige kontaktopplysninger. Opplysninger må registreres i løpet av ti virkedager etter gevinst.

Personvern
For å delta i konkurransen må du registrere deg med navn. Dette skjer når du avgir svar på vår Facebookside. Navnet ditt vil vises for andre som besøker siden. Vinnere av konkurransen vil måtte opplyse om kontaktopplysninger for at Lofotr skal kunne sende premien. Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen og behandlingen skjer i tråd med reglene i personopplysningsloven.

Øvrige bestemmelser
Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden vil automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltakelse. 

30. november: Førjulsalg i museumsbutikken
Barnas vikinglørdag 21. desember: Fortellerstund

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lofotr.no/

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no