Åpningstider i september

Lofotr-vikingemuseum-Kjell-Ove-Storvik-2019-6301-coverfotosize

Kjenn lukten av tjære og bål - stig inn i verdens største langhus fra vikingtid og se hvordan vikingene levde. Vi har også åpnet i september. 

Utforsk vikingtiden gjennom besøk i høvdinghuset - som er verdens største - dufter det av tjære og bål, det er håndverk, utsmykninger og utstilling knyttet til vikingene verdensbilde/mytologi. I tillegg kan du se den arkeologisk utstilling. Se unike gjenstander og bli med på en reise mer enn 1000 år bakover i tid. Bædi og Børdi står klare til og guide barna via mobiltelefonen (ta med egen) og filmen "Drømmen om Borg" vises (mrk. noen barn synes den er litt skummel, gå sammen med en voksen). Museumsbutikken har alltid åpent når museet er åpent. 

Åpningstider: 

01.09-30.09: Mandag - Lørdag - 11-15

01.10-22-12: Annonseres senere. 

NB: Endringer grunnet situasjonen med korona kan forekomme. Takk for forståelsen. 

Les gjerne om våre tiltak for smittevern før ditt besøk. For best mulig opplevelse av vår audioguide-utstilling anbefaler vi at du har med egen smarttelefon og hodetelefoner - vi kan dessverre ikke låne ut utstyr. 

Grupper kan bestille vikingmåltider ved å kontakte vår booking. Grupper kan forhåndsbestille for alle dager for besøk utenom åpningstider. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Åpningstider i oktober
Barnas Vikinglørdag lørdag 7. august

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no