Åpningstider jul og nyttår

Marion_Hustad_Eck_Lofotr_Vikingmuseum-vinter_og_sno_45 Åpningstider jul og nyttår

​Rundt jul har museet stengt på dagtid og åpent på bestemte kvelder, for vikinggilde. Individuelle gjester som deltar får se museets utstillinger før måltidet tar til.  

Nesten hver eneste kveld, hele året, inviterer husfrua og høvdingen til vikinggilde. Det er en fest på vikingers vis, med velsmakende mat og drikke samt underholdning underveis i middagen. 

I forkant av vikinggildet får du også se museets arkeologiske utstillinger, film og Høvdinghuset. Du får altså både anledning til å se museet, men på kveldstid, og være med på vikinggilde. 

Vikinggilde arrangeres på følgende dager i jul- og nyttårstiden: 20., 21., 22, 23.,27., 28.,29.,30. desember. 1., 2. 3, osv januar. 

Vikinggilde må forhåndsbestilles, senest kl 1200 samme dag. 


Om vikinggildet: 

Vikinggildet inneholder: tallerkenrett med Lofotlam servert med tradisjonelt tilbehør på vikingvis, mjød – honningvin (13% alkohol) rollespill/opptreden, sang og tradisjonell ringdans

Praktisk informasjon: Parker på museets parkeringsplass. Møt ved museets hovedinngang kl.18:30 for å se utstillingshaller og film, samt den rikt dekorerte boligdelen og gildehallen. Gildet starter ca kl 1945 og varer til ca 2045. Etter dette er mueumsbutikken åpen. Museet og butikken stenger kl 21.00

Bestilling rundt jul/nyttår: senest kl.12.00 samme dag prDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi kontakter deg så snart vi har din epost. Vi er avhengig av et minimum antall deltakere. Vi bekrefter arrangementet kort tid etter kl.15:00 basert på antall påmeldte. Spesialmat må meldes inn i forkant av arrangementet. 

Priser (2019/2020)
Voksen kr 995,-/kr 1195
Barn 5-15 kr 660,-/ kr 660
Barn under 4 år gratis/gratis

Deltar du på vikinggildet er billett til museets utstillinger, film og øvrige områder inklusiv i vikinggilde-prisen. 

Grupper: Tilbudet gjelder kun individuelle reisende. Grupper bes ta kontakt via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for tilbud på skreddersydd arrangement eller ta en titt på våre tilbud for grupper her. Grupper kan få omvisning, delta i måltider og være med på aktiviteter. Tilbudet i julehøytiden er begrenset og må bestilles i god tid før besøket. 


Vi jubilerer - i hele 2020
Velkommen til vår internett butikk

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lofotr.no/

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no