Barnas vikinglørdag 9 feb

barnas-vikinglordag

​Vinter, vår og høst lager vikingene ekstra moro på lørdagene. Aktivitetene passer godt for barn i ulike aldre. Bli med på barnas vikinglørdag! 

Lørdag 9 februar: Rune-reise gjennom langhuset
På reisen lærer du litt om tekstiler og andre materialer som brukes til møbler, maskiner og annet. Var det like enkelt før i tiden som nå å bare kjøpe nytt? Eller kan man ved å velge riktige materialer reparere og fornye klær og utstyr? 

Deltagerne inviteres gjennom en interaktiv rune-reise gjennom flere stasjoner i høvdinghuset til å prøve, kjenn og se. Kanskje vil det skape undring og forståelse på forandringene som har skjedd opp gjennom de 1000 år som har gått siden vikingtiden?

Det kommer mer informasjon om de neste "Barnas vikinglørdag" her inne, snart! Du kan også se i sesongprogrammet vårt. Selvsagt er også de arkeologiske utstillingene åpne og du kan også besøke den fine museumsbutikken. Velkommen!

Vikingene hadde mye kunnskap og mange ferdigheter som vi kanskje kan lære noe av i dag? Ta med barna på fine opplevelser på Lofotr Vikingmuseum, hele året.  
Barnas vikinglørdag 16 feb
Åpningstider vinter - 6 dager pr uke

Related Posts

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no