Barnas vikinglørdag 07. november: Fortellerstund med musikk og sang

Lofotr-vikingemuseum-Kjell-Ove-Storvik-2019-1157-coverfotosize

Første lørdag i november kan barna være med på fortellerstund med musikk og sang. Sammen med vikingene på Borg i Lofoten i høvdinghuset.  

Fortellerstund med musikk og sang  

 Vikingene hadde mange spennende fortellinger. Ofte ble fortellingene fortalt gjennom sanger. Vikingene hadde også musikkinstrumenter, noen av dem har du kanskje hørt om og andre er helt fremmede for deg. Noen lagde toner, med andre kunne man lage rytmer. 

Vi inviterer barn og familie til en koselig stund med både en fortelling, sang, musikk og instrumenter. Barna får høre et par vikingsanger og kanskje være med på å lære en ny sang selv? (
(TIPS: øv litt på refrenget på kråkevisa, for eksempel som denne https://www.youtube.com/watch?v=5JXhdX2-E5Y) Hentet fra youtube, takk til Arve Bergset for den nydelige sangen. 

Fortellerstund starter kl. 12:30, 13:30 og kl. 14:30.
Varighet: ca. 25-30 min. 
Oppmøte: Glassgården 

Pris: vanlig inngangsbillett eller årskort 2020 gjelder. Barn under 6år = gratis. 
I hele november er det SUPERSALG på årskort for 2021 med fantastiske priser! Julegaven til dem som har alt, eller til deg selv? 
Og, i den fine museumsbutikken er det salg på en rekke varer i hele november - bøker, keramikk, skykker og glassperler, historiske vakre glass, leker, pledd og andre tekstiler. Fine gaver i mange prisklasser. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Årskort 2022
Barnas vikinglørdag 31. oktober: HalloViking

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no