Barnas vikinglørdag 23. mars: Tynnbrød

Foto: MHE/Lofotr Vikingmuseum

Kom og prøv tynnbrødbaking over åpen ild hos vikingene. Vi koser oss med tynnbrød og ulike smaktilsetninger!

Tynnbrødbaking over åpen ild

Har du ​noen gang smakt på vikingenes tynnbrød? I dag har du muligheten til å lage det selv.

Vi sitter ved grua og baker, og så stekes brødet over åpen flamme. Kan smaksettes med smør, rørte bær eller honning, og deretter koser vi oss med det ferdige resultatet. Nam!

Høst, vinter og vår, lager våre og tilreisende vikinger litt ekstra liv de fleste lørdager. Omtrent halvparten av disse er barnas vikinglørdag med aktiviteter for barna og omtrent to ganger i måneden kommer ett av Lofotens to vikinglag på besøk med sitt vikingtreff.

Aktivitetene som skjer på Barnas vikinglørdag passer godt for barn i ulike aldre om ikke annet er spesifisert. En oversikt over alle aktiviteter som skjer kan du få i årshjulet.

Når vikinglagene har Vikingtreff vil de holde på med egne sysler som kan være ulikt fra gang til gang. Enten håndarbeid, ulike aktiviteter eller hyggelig samvær og snakk rundt felles interesser. Du kan snakke med dem, se hva de driver med og kanskje de forteller litt om håndverket sitt eller lignende.

Barneaktivitetene koster ikke noe ekstra (inklusiv i vanlig inngangsbillett) og årskort gjelder også disse dager.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Barnas vikinglørdag 30. mars: Skinnarmbånd
Barnas vikinglørdag 16. mars: Runereise

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no