Barnas vikinglørdag 30. mars: Skinnarmbånd

Foto: MHE/Lofotr Vikingmuseum

Vi fletter armbånd av et stykke lær, eller ved å benytte en snor hvor du kan tre på noen glassperler. Øvelsen passer for både små og store barn.

Lag ditt eget skinnarmbånd 

Vi fletter armbånd av et stykke lær, eller ved å benytte en snor hvor du kan tre på noen glassperler. 

Denne lørdagen kan barna flette armbånd hos vikingene. Vanskelighetsgraden i flettingen varierer slik at aktiviteten passer for både store og mindre barn. De minste får en snor de kan tre perler på og knyter det til et armbånd.

Høst, vinter og vår, lager våre og tilreisende vikinger litt ekstra liv de fleste lørdager. Omtrent halvparten av disse er barnas vikinglørdag med aktiviteter for barna og omtrent to ganger i måneden kommer ett av Lofotens to vikinglag på besøk med sitt vikingtreff.

Aktivitetene som skjer på Barnas vikinglørdag passer godt for barn i ulike aldre om ikke annet er spesifisert. En oversikt over alle aktiviteter som skjer kan du få i årshjulet.

Når vikinglagene har Vikingtreff vil de holde på med egne sysler som kan være ulikt fra gang til gang. Enten håndarbeid, ulike aktiviteter eller hyggelig samvær og snakk rundt felles interesser. Du kan snakke med dem, se hva de driver med og kanskje de forteller litt om håndverket sitt eller lignende.

Barneaktivitetene koster ikke noe ekstra (inklusiv i vanlig inngangsbillett) og årskort gjelder også disse dager.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vikingtreff: Lofoten Vikinglag, 6. april
Barnas vikinglørdag 23. mars: Tynnbrød

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no