(AVLYST) Påske med vikingene, 6.-11. og 13. april 2020

Foto: Kjell Ove Storvik, Lofotr Vikingmuseum

​AKTIVITETENE AVLYST. I årets påskeferie kan barna være med på nye aktiviteter ved Lofotr Vikingmuseum! Barna kan lage en flott papirpose til å ha påskegodisen oppi, være med på vikingleker eller delta på ny påskekrim for både store og små barn.

Påskeaktiviteter for barn og vikinger

I løpet av årets påske kan små og store barn være med på ekstra aktiviteter ved vikingmuseet i Lofoten.

Mandag 6. og tirsdag 7. april kan barn lage papirpose med pynt for påskegodter.
Onsdag 8. april kan barn og barnslige voksne prøve vikingleker utenfor høvdinghuset. (NB! Værforbehold)
Torsdag 9., fredag 10., lørdag 11. og mandag 13. april kan barn og familier delta på påskekrim: «Hvor er husfruas nøkler?»

Papirpose til påskegodter:
Barna kan lage sin egen pose til påskegodteri som de kan klippe til, tegne motiver på og dekorere med bånd . Aktiviteten passer for barn i alle aldre. 

Vikingleker:
Hvis værgudene stå oss bi blir det lek og moro med uteaktiviteter utenfor høvdinghuset. Slår været feil blir det i stedet balanseleker innendørs.

Påskekrim:
I fjor fant vi ut hvem som hadde stjålet høvdingens hest, mens i år kan barna være med på å løse en ny krimrebus "Hvor er husfruas nøkler?" Påskekrimmen passer godt for familier. I tillegg har vi en versjon av årets krimgåte tilpasset små barn som ennå ikke kan lese og for barn som snakker andre språk.

Aktivitetene koster ikke noe ekstra (inkl. i inngangsbillett), årskort gjelder også disse dager. Endringer i program kan forekomme.

I årets påskekrim må barna finne ut hvor det er blitt av nøklene til husfrua. Foto: Kjell Ove Storvik, Lofotr Vikingmuseum
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Pressemelding 12. mars
(UTSATT) Barnas vikinglørdag, 14. mars: Klesarkeol...

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no