Påske 2021

Gjenstandsarkeologi-Foto-Ida-Hyen-Solvang-Lofotr-Vikingmuseum

Vi holder åpent 31. mars og 3. april i forbindelse med påsken. Vikingene gleder oss til besøk av familier og barn! Det blir ekstra aktiviteter.

Vi har åpent i påskeferien 

På grunn av korona er åpningstidene i vinter svært begrenset - MEN i påskeferien byr det seg sjanser til å besøke museet. Vikingene arrangerer kasting av spyd og hestesko på tunet foran høvdinghuset. I tillegg er selvsagt de arkeologiske utstillingene og høvdinghuset åpent,  Bædi og Børdi står klare til å guide barna via mobiltelefonen (ta med egen) og filmen "Drømmen om Borg" vises (mrk. Noen barn syns den er litt skummel, gå sammen med en voksen). 

Åpningstider: 

31.03 Onsdag - 12-16

03.04 Lørdag - 12-16

I tillegg kan du oppleve den arkeologiske utstillingen med unike funn fra området. Barnas reiseguider Bædi og Børdi står klare til å guide ungene om de vil ha sin egen tur. Museumsbutikken har alltid åpen når museet er åpent. I høvdinghuset – som er verdens største – dufter det av tjære og bål, det er håndverk, utsmykninger og utstilling knyttet til vikingene verdensbilde/mytologi.

NB: Endringer i program grunnet situasjonen med korona kan forekomme. Takk for forståelsen.

Tiltak for smittevern

Les gjerne om våre tiltak for smittevern før ditt besøk. For best mulig opplevelse av vår audioguide-utstilling anbefaler vi at du har med egen smarttelefon og hodetelefoner - vi kan dessverre ikke låne ut utstyr i disse dager av hensyn til smittevern. 

Vær særlig oppmerksom på krav til håndhygiene og at du må holde avstand (2 meter til andre besøkende og våre ansatte).  Våre ansatte legger tilrette for et trygt besøk. Ta med munnbind og bruk det i situasjoner hvor det ikke er mulig å opprettholde 2-metersregelen. 

Grupper kan bestille vikingmåltider ved å kontakte vårDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Grupper kan forhåndsbestille for alle dager for besøk utenom åpningstider.


×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bædi & Børdi - Barnas reiseguider i Norge
Hva skjer i februar 2021

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no