Seil og ro vikingskip

Kjell_Ove_Storvik-Borg-2757

Å kjenne at skipet drives fram av seilet, eller å selv ta i et tak ved årene - i takt med de andre gjestene – er en opplevelse for hele familien.

Å ro vikingskipet passer for både store og små, unge og gamle - og du trenger selvsagt ikke erfaring. Høvedsmannen lærer deg det du trenger.

En seil- eller rotur tar vanligvis 20 - 30 minutter og er en av de mest populære aktivitetene ved museet. Det er flere daglige avganger (værforbehold). Aktiviteten er inklusiv i vanlig inngangsbillett. Plassreservering er ikke mulig for individuelle, gå til vikingskipshavna og vent på tur. Om skipet må roes i stedet for å seile er det du selv som må ta årene fatt og ro i takt med alle andre. Høvedsmannen lærer deg det du trenger å vite. (Oppstart ca. 15.juni)

Vikingskipet ligger ved kai om når det ikke er seil-/roturer. (Også om våren og om høsten, når det ikke er ro-/seilturer ligger skipet ved kai.) Kunnskapsrike håndverkere, mannskap eller guider finnes like ved. Velkommen ombord! 

For særskilte grupper/arrangementer kan vi forhåndsbestille bestemte avganger. Alle plasser blir da reservert mot en ekstra kostnad. Kontakt oss for informasjon om priser Aktiviteter for grupper

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Smed og håndverkere
Dagens varme Vikingsuppe

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no