Skattejakt: "Lokes lure runesti"

Lokes lure runesti 2020 - B. Foto: MHE, Lofotr Vikingmuseum

Denne sommeren kan barnefamilier som er i Lofoten bli med på en lærerik og spennende skattejakt gjennom landskapet på museet. Målgruppen er familier med barn mellom 3-12 år. 

Skattejakt for barna - Lokes lure runesti

Kom og bli med på en spennende skattejakt på Lofotr Vikingmuseum! Mellom 15. juni og 31. juli kan familier lære om vikingtid og runer gjennom en ny aktivitet. 
Vi har laget en rute som passer for hele familien. Finn de forskjellige postene som er satt opp og skriv ned runene, men pass på - Loke har vært på ferde og lagt til noen falske poster på kartet. 
Det utgis en liten premie for de små som klarer å finne det hemmelige ordet gjemt blant runene. Vi ønsker dere velkommen til en god skattejakt med masse opplevelser og skjønn natur. 

Skattejakten starter i Høvdinghuset og avsluttes i Vikingskipshavna. Barna får utdelt et skattekart og blyant av en viking som setter i gang aktiviteten fra Høvdinghuset. 
Selve runestien er ca. 1600 meter (ca. 20 minutter) fra start til slutt gjennom lettere kupert terreng og grusstier. I Vikingskipshavna leveres svaret til en viking på aktivitetsområdet.

0
 Advanced issue found
 
0
 Advanced issue found
 
0
 Advanced issue found
 
Ta med egen mobil (smarttelefon) og headset

Lignende Artikler

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lofotr.no/

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no