Tegnekonkurranse 2019

IMG_4382 Tegnekonkurranse for barna

Bor det en kunstner i deg? Har du barn som liker å tegne? Har du lyst til å fortelle om vikingtiden ved hjelp av fargeblyanter? Bli med på vår store tegnekonkurranse!

Tegnekonkurranse på Vikingfestivalen

Slipp fantasien løs og tegn vikingtiden! Du kan tegne hva du vil: et smykke, et skip, en vikinghøvding, vikingbarn, hester eller andre mytologiske skapninger, naturen som vikingene bodde i, arbeidet de gjorde - ja, hva som helst. Det er bare om å gjøre å tegne den beste vikingtegningen! 

Du kan enten komme og sitte ved tegnebordet underveis på festivalen eller sende inn ditt bidrag i forkant, via epost. Sitter du i teltet kan du snakke litt med Ben, som leder konkurransen, med andre barn og voksne, og la deg inspirerere av det du ser rundt deg. Det er veldig fint å sitte ved tegnebordet i teltet til Ben. 

​Vi har tidligere fått inn noen fantastiske bidrag i tegnekonkurransen, fra alle aldersklasser. Vi håper at akkurat DU blir med i år! 

Vi har 4 aldersklasser: 0-8 år, 9 - 12 år, 13 - 16 år, 17 år og voksne. 

Bidrag som sendes inn i forkant av festivalen sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen lørdag 10 august. Husk å føre på navn, adresse og alder. 
Juryen bestemmer hvem som vinner og det blir premier til de beste i hver klasse. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vikingleker og moro for barn og voksne
Festivalens vertskapslag: Lofoten Vikinglag

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no