Vi åpner igjen 1. juni 2020

Opplevelser for familien i Lofoten foto HAEilertsen Lofotr Vikingmuseum Vi åpner igjen 1. juni 2020

​Fra og med 1. juni åpner Lofotr Vikingmuseum dørene sine igjen for publikum.

​Fra og med 1. juni 2020 åpner Lofotr Vikingmuseum dørene sine igjen for publikum. Vikinger står klare til å dele spennende historie, utstillingene er åpne, dyrene slippes på beite ved museet og vi ser fram til å få mange, glade gjester igjen!

Det blir ulike tilbud om aktiviteter. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etterhvert. 

Åpningstider og billettpriser finner du her. MRK! Det kan komme endringer på grunn av Covid-19-situasjonen. Vi takker for din forståelse for dette. 

Sikkerhet og smittevernhensyn
Sikkerhet for gjester og ansatte er viktig for oss. Vi forholder oss til de pålegg og råd vi får fra myndighetene. Det blir et begrenset antall gjester som slippes inn samtidig i museets ulike avdelinger. Vi legger til rette for formidling og aktiviteter som lar oss og gjestene ivareta smittevernhensyn.

Vi praktiserer avstandsregler og legger til rette for dette med kø-ordninger ved billett, kafé og butikk, samt i museets ulike formidlingsarenaer. Det blir ikke anledning til å ta på alle gjenstander i museet, men dyktige guider og håndverkere vil likevel sørge for gode opplevelser. Våre medarbeidere forsyner deg med den maten du måtte ønske i vår kafe. Museet blir renholdt ekstra grundig, hele tiden. 

Er du usikker på hvordan vi praktiserer reglene og om det er mulig for deg å besøke oss i denne spesielle situasjonen? Kontakt oss gjerne så svarer vi på dine spørsmål. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Lofotr Vikingfestival 2020 er avlyst
Korona: museet er stengt inntil videre

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no