Vikingfestival 7. - 11. august 2019

David-Gonzles-Buenda-LVM2015-46 Vikingfestival Lofoten Foto David Gonzales Buendia

​150 vikinger er på vei. Nordover, til Lofotr. For kampshow, konserter, marked, håndverk, konkurranser, ølbrygging, lek og moro i 5 dager!

Det blir festival i 5 fulle dager, med marked, kampshow, teater, konserter, aktiviteter, lek og moro. Kom på festival, føl stemningen og bli med på aktiviteter. Her er noe for enhver smak og alder - og for barn og familier spesielt. 

Opplev teltleir og markedsplass, kurs, leker, aktiviteter, foredrag. Gå på konserter på kveldstid og dagtid. Se og hør teaterforestillinger og fortellerkunst for både voksne og barn. Arbeid sammen med dyktige håndverkere og se for et fantastisk mangfold festivalen byr fram i drakter og utstyr. Bli med vikingskipet og heis seilet til topps, se smeden på jobb i smia, lær om ølbrygging og andre håndverk. La barna bli med på lek og moro, tegnekonkurranse og Viking Boot Camp.

Vi lover god stemning og mye å velge i for store og små. Her finner du mer om festivalen; program, om artistene, om aktivitetene og litt til. Velkommen på festival!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Festivalprogram og priser, Lofotr Vikingfestival 2...
Vikingleker og moro for barn og voksne

Lignende Artikler

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no