frivelig Topp Nicholas Nordeng Lofotr Vikingmuseum brynje-element

Delta som frivillig

Frivillige utfører mange ulike og artige oppgaver. Festivalen har stor nytte av deg som frivillig - og du som frivillig får være med på en artig, omfangsrik og opplevelses-spekket festival - på "innsiden"

Vi trenger:

hjelpende hender og kloke hoder til mange ulike aktiviteter, for eksempel forefallende praktisk arbeid, rydding, søpplplukking, matlaging, aktivitetsledelse, fotografering/videofilming og mere til.

Du får:

en opplevelse for livet, mange nye venner - både vikinger og "vanlige folk", spennende innsikt i festivalarbeid og vikingliv, gratis mat, gratis enkelt bosted, og sjansen til å delta på kurs og foredrag.

Du trenger ikke ha vært frivillig før, verken hos oss eller på andre festivaler, for å få være frivillig. Du bør snakke flere språk, ha lyst til å være med på det som skjer og være villig til å ta et tak der det trengs. God humør og positiv instilling er et must.

For informasjon og påmelding som frivillig: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no