Lofotr aktiviteter for grupper brynje-element

Aktiviteter for grupper

En gård som hadde mange folk som drev med lek ble sett på som en gård med dyktige folk. De var raske og smidige og vel egnet i kamp. På Lofotr Vikingmuseum legger vi til rette for at menn og kvinner skal kunne tevle i vikingtidens aktiviteter. Finn fram din indre viking og bli med på leken!

 

Delta, lek og lær

Legg til ekstra opplevelser underveis i gruppebesøket, til konferansen eller før vikinggildet. Hva med å høre vinden som suser i råseilet på vikingskipet – eller årenes taktfaste tak i vannet. Eller la kveldens middag være et vikinggilde i høvdingens imponerende langhus? Du kan også la en enkel lunsj være utgangspunktet og «toppe» den med musikkinnslag.

Vi skreddersyr for deg

Vi tilrettelegger arrangementet slik at det passer for deg og din gruppe. Med utgangspunkt i tiden du har til rådighet, årstid og gruppestørrelse kommer vi med forslag til arrangement for din gruppe – enten den er stor eller liten.

En gruppe består vanligvis av minst 15 personer hos oss men vi skreddersyr gjerne opplevelser for mindre grupper også. Ved interesse kan vi tilføre arrangementet ditt flere og/eller andre opplevelser enn dem som er nevnt på siden her. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no