brynje-element

Omvisning for grupper

Museet har egne tilbud til grupper når det gjelder mat og drikke samt aktiviteter.

Er det nødvendig å forhåndsbestille?

Ja. Grupper som forhåndsbestiller blir møtt av en vert/guide ved ankomst og får en introduksjon til historien før gruppens medlemmer vandrer rundt på egen hånd.

Ved bestilling, ha klar informasjon om:

  • Dato for ankomst
  • Klokkeslett for ankomst 
  • Antall gjester i gruppen.
  • Ønsket språk på omvisning (omvisning i høvdinghus med guide, omvisning i utstillinger samt film er med audioguider, 6 språk tilgjengelig)
  • Ønsker dere bevertning, feks et glass mjød, lammesodd eller andre måltider?
  • Ønsker dere å delta på aktiviteter som rotur, øksekast eller annet?

Omvisning/guidede turer – NB! ta gjerne med smarttelefonen din.

For grupper tilbyr vi korte omvisninger med guide i Høvdinghuset. I utstillingene og i filmen gis det omvisning ved hjelp av moderne audioguider og smarttelefoner (tilgjengelig på tysk, engelsk, fransk, norsk, spansk, italiensk). Be gjestene ta med egen smarttelefon om mulig, for enklest mulig bruk. Bruk av telefonen medfører ikke ekstra kostnader (roaming eller annet) systemet drives over intern wi-fi.

Ankomst utenfor åpningstid?

Passer ikke museets åpningstider med gruppens reiseplan?

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Vi kan åpne museet utenfor ordinær åpningstid i perioden 2. januar til 23. desember. 

Hvor lang tid bør du beregne til besøket?

For best mulig utbytte av besøket bør du beregne ca 1 - 2 timer. Dette gir deg tid til å se våre to utstillinger, film (ca 13 min) og det rekonstruerte høvdinghuset. Ønsker du å besøke vikingskipet, den rekonstruerte smia og naustet må du beregne ekstra tid. Det er ca 1.400 meter å gå fra høvdinghuset til smia, langs hyggelige grusveier.

Grupperabatt

Dersom 15 eller flere personer reiser og bestiller sammen kan vi innvilge grupperabatt på inngangsbilletter. Gruppen betaler det samme for alle personer (enten de er senior, studenter, barn eller voksne).

Færre enn 15?

… men fristet av gruppetilbud likevel? Ved å betale et minimum gebyr (tilsvarer betaling for 15 personer) kan vi ta i mot dere på samme betingelse som grupper. Vi skreddersyr også arrangementer for små grupper, med tilpassede aktiviteter, guide og måltider. Ta kontakt.

Mat og drikke/måltider og aktiviteter

Vi skreddersyr gruppens opphold hos oss og anbefaler hva som kan passe innenfor tiden gruppen har til rådighet.

Vi anbefaler en kombinasjon av omvisning og måltid. Aktiviteter for grupper| Måltider| Måltider for grupper

I en lang periode om sommeren er det ekstra mange aktiviteter tilgjengelig, som roturer, hesteridning for barn, øksekasting osv. Inviduelle gjester trenger ikke forhåndsbestille, bare møte opp på aktivitetsstedet. Vi garanterer ikke plass for hele grupper på de regulære aktivitetene. Skal man sikre seg plass må det forhåndsbestilles. Bestiller betaler for egne arrangementer/aktiviteter for gruppen. Dette gjelder også for evt måltider/mat og drikke.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no