Praktisk informasjon Lofotr Vikingmuseum Foto Kjell Ove Storvik brynje-element

Praktisk informasjon

Har vikingene minibank? Hvor kan du parkere? Hvordan melder du deg på til kursene?

Ta med kontanter

De fleste viking-markedsbodene tar ikke kort, vipps eller mcash. Kort og VIPPS i Skjeltersjåen kafe. Nærmeste minibank er i Lofoten Sparebank på Bøstad, ca. 1,5 km fra museet (du kan betale med kort i museumsbutikken, museumskaféen og billettluka i selve museet)

Billetter

Museets hovedinngang/Glassgården (kort og kontant) samt ved inngang til festivalområdet (kun kontant) Velg mellom dagsbilletter og festivalpass. Billett gir inngang både til museum og festival.

Parkering

Parkering kan foregå ved museets hovedparkering ved E10. Er du bevegelseshemmet kan du få tillatelse til å kjøre ned til festivalområdet. Dette må avklares med våre ansatte. Det er ikke parkeringsmuligheter på festivalområdet, annet enn for spesielt henviste kjøretøy.

Til fots

Det er ca. 1,4 km å spasere (gode grus-stier, delvis bakke) fra selve museet og til festivalområdet. Beregn ca. 20 minutter hver vei.

Mat og drikke

I Skjeltersjåen kafé(på festivalområdet) serveres/selges kalde og varme drikker, dagens vikingrett, pølser, pannekaker og andre enkle retter, is og kaker. I museumskaféen (Glassgården) er det vanlig servering hele dagen, varme og kalde drikker, middag, småretter og annet.

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: booking@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no