Sett seil brynje-element

Seil eller ro vikingskip

(Juli 2021)

Å kjenne at skipet drives fram av seilet, eller å selv ta i et tak ved årene- i takt med de andre gjestene – er en opplevelse.

Å ro vikingskipet passer for både store og små, unge og gamle - og du trenger selvsagt ikke erfaring. Høvedsmannen lærer deg det du trenger.

En seil- eller rotur tar vanligvis 20 - 30 minutter og er en av de mest populære aktivitetene ved museet. Det er flere daglige avganger (værforbehold). Aktiviteten er inklusiv i vanlig inngangsbillett. Plassreservering er ikke mulig for individuelle, gå til vikingskipshavna og vent på tur. Om skipet må roes i stedet for å seile er det du selv som må ta årene fatt og ro i takt med alle andre. Høvedsmannen lærer deg det du trenger å vite.

For særskilte grupper/arrangementer kan vi forhåndsbestille bestemte avganger. Alle plasser reservert mot en ekstra kostnad. Kontakt oss for informasjon om priser Aktiviteter for grupper

Vikingskipet ligger ved kai om når det ikke er seil-/roturer. (Også om våren og om høsten, når det ikke er ro-/seilturer ligger skipet ved kai.) Velkommen ombord!

TEL: +47 76 15 40 00

EMAIL: vikingmuseet@lofotr.no

WEB: www.lofotr.no